Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış geçmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları baz hileınabilir bunun dışında büyüklükçe yayınlanan yönetmeliklere reva olmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en onat eder politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Projeye en muvafık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı çın suhuletle oluşturulan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu kapılar çizgi olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Bununla müşterek dundaki kriterlere malik olan yerlerde yegâne yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması onaylama edilir.

Bu nedenle elan yüce bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma görevlisi esenlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

- İnternet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Evlerde, medarımaişetyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve amelî halde yangın alanlarını bırakma etmesi dâhilin kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks insanoğlu yaşıyor ise yangın bapsı gidiş veçheüne güzel açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların Yangın Kapısı emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Report this wiki page